Home » Rapporten » Borstvergroting

Alles over borstvergroting

Inhoud

Over de borsten
Over cup en BH maat
De Verschillende Borst Implantaten
Insnede & Plaatsing
Voorbereiding & Herstel
Verwachtingen, Borstkanker & Prijs

Elke dag worden er wereldwijd duizenden borstvergrotingen uitgevoerd. Terwijl deze ingreep voor de meeste klinieken routine geworden is, blijft het voor de patient een stresserende onderneming. Wij hebben dit rapport geschreven met zo veel mogelijk informatie om de stress die bij een borstvergroting komt kijken tot een minimum te herleiden.

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat een borst geen statisch orgaan is. Er treden maandelijks, jaar na jaar, veranderingen op. De borsten van een vrouw op 15 jarige leeftijd zijn niet gelijk aan diezelfde borsten op 45 jarige leeftijd.

Volgende factoren zorgen ervoor dat de borsten er steeds anders zullen uitzien en aanvoelen:

Leeftijd - de borsten veranderen naargelang de leeftijd van de vrouw. Grootte, vorm en zelfs kleur kunnen veranderen door de jaren heen.
Oorzaak hiervan is meestal de reactie op de hormonenwerking van de vrouw, of het innemen van hormonen om medische redenen. Enkel en alleen al de maandcyclus zorgt ervoor dat de borsten er minder jong en minder gezond zullen beginnen uitzien.

Gewicht - veel vrouwen hebben gewichtschommelingen aan de borsten. Bij sommige vrouwen is er veel vet en weinig weefsel aanwezig.
Vermageren of aankomen heeft een onmiddellijke invloed op de vorm, grootte en textuur van de borsten.

Zwangerschap en borstvoeding - door zwangerschap en borstvoeding gaan de borsten er anders beginnen uitzien. Meerdere zwangerschappen zorgen ervoor dat de borsten beginnen hangen, ze lijken leeg en er ontstaan striemen op de huid.

Zwaartekracht - zelfs vrouwen met perfecte borsten zijn onderhevig aan de wetten van de zwaartekracht. Hiervoor bestaat een eenvoudige uitleg.
Borsten zijn horizontale aanhangels aan het menselijk lichaam en de zwaartekracht is een constante verticale kracht. Vroeg of laat verzwakt de steun van de borst zodoende dat die begint te hangen.

Levensstijl - in de meeste ontwikkelde landen dragen vrouwen bustehouders, maar sommigen kiezen ervoor om er geen te dragen.

Menopauze - na de menopauze zal het weefsel krimpen en het vetgehalte van de borst zal toenemen. Zelfs als zie je geen verandering aan de grootte van de borst, de textuur verschilt met deze van voor de menopauze.

Zoals u kan zien, de borsten zijn constant onderhevig aan veranderingen. Sommige vrouwen hebben last van al deze factoren, andere hebben slechts last van een paar van deze factoren, maar vroeg of laat veranderen de borsten van alle vrouwen.
Borsten blijven er niet uitzien zoals ze er vandaag uitzien, ze veranderen, en dit meestal in negatieve zin.

Borstvergroting kan hier voor een oplossing zorgen.

Volgende: Over cup en BH maat
Pagina 1 / 6