Home » Rapporten » Borstvergroting

Alles over borstvergroting

Inhoud

Over de borsten
Over cup en BH maat
De Verschillende Borst Implantaten
Insnede & Plaatsing
Voorbereiding & Herstel
Verwachtingen, Borstkanker & Prijs

Borstvergroting - Deel 5: Voorbereiding en herstel

Voorbereiden op een borstvergroting

U bereidt zich best voor op borstvergroting zoals u zich zou voorbereiden op om het even welke andere medische ingreep. Luister goed naar het advies van uw plastisch chirurg. Was uw haren vlak voor de borstvergroting want u mag niet meer baden gedurende een aantal dagen na de ingreep. Vanaf 6 uur voor de ingreep mag u niets meer eten of drinken. Zorg ervoor dat u warme, comfortabele kledij en schoenen meebrengt. Wij raden u aan om een bloes of trui met sluiting vooraan te dragen. Zorg er ook voor dat u geen zware dingen hoeft te tillen. Iets zwaarder dan een vork, tandenborstel of een kop mag u niet tillen.

De borstvergroting zelf duurt iets minder dan een uur. Niettegenstaande zal u verscheidene uren nodig hebben om te recupereren van de anesthesie.

Bij het ontwaken zal u een stevige medische bustehouder dragen. Dit is eigenlijk een bandage, trek deze dus niet uit!Herstellen van een borstvergroting

3 dagen na de ingreep mag u douchen maar nog niet baden. U doet de bustehouder uit en verwijdert de pleisters. Na het douchen plaatst u nieuwe pleisters en doet u de bustehouder weer aan.

Het is normaal dat u blauwe plekken heeft. Zolang u deze blauwe plekken heeft, stelt u zich niet bloot aan de zon of doet u geen zonnebankkuur. Er zullen tevens zwellingen te zien zijn. Na ongeveer 3 weken zijn deze verdwenen. 3 weken na de ingreep kunt u weer normaal functioneren.

Aangezien wij geen hechtingen meer gebruiken aan de buitenzijde van de huid, is het niet meer nodig om te masseren. 3 maand na de ingreep komt u terug op controle. Vergeet dit niet, want dit is belangrijk!

Vorige: Insnede & PlaatsingVolgende: Verwachtingen, Borstkanker & Prijs
Pagina 5 / 6