Home » Rapporten » Facelift

Alles over facelift

Inhoud

intro
deel 2
Is facelift iets voor mij?
Wanneer?
Peeling: onderdeel van facelift
Resultaat
prijs facelift

Wat kan een facelift nu doen voor mij?

 1. Het eerste wat een chirurg moet doen is de onderliggende beenstructuur analyseren en uitleggen wat de problemen zijn met de beenstructuur van het gezicht, de neus en de kaakbeenderen als je er al dan niet hebt .

 2. Het tweede wat de chirurg moet doen, is de symmetrie en harmonie van het aangezicht analyseren; dit houdt in dat ook de zachte weefsels zoals:

  • de haarlijn
  • de oren
  • de grootte en breedte van de lippen
  • de ruimte tussen de ogen, de ruimte tussen je bovenlip en de neus en de gehele configuratie van je gezicht.

 3. Het derde en laatste deel is de kwaliteit van de huid inschatten en de onderliggende vetlaag. Het meeste werk die we doen in de plastische chirurgie gebeurt in deze twee lagen. Dus de huid en het vet onder de huid.

 4. Moderne esthetische chirurgie heeft een heleboel technieken en procedures ontdekt om vroegtijdige veroudering tegen te gaan. Bovendien zijn die methodes veilig, economisch en heel effectief.

  Vandaag de dag is een ‘plastiek gezicht’ door plastische chirurgie zeker niet meer aanvaardbaar. Plastische chirurgie moet vandaag de dag natuurlijk lijken en moet er ook jonger doen uitzien.

  Alleen een ervaren facelift specialist kan u een doeltreffende aanwijzing geven voor uw specifiek geval. Dit zijn echter algemene aanbevelingen.

  Vorige: deel 2Volgende: Wanneer?
  Pagina 3 / 7