Home » Rapporten » Facelift

Alles over facelift

Inhoud

intro
deel 2
Is facelift iets voor mij?
Wanneer?
Peeling: onderdeel van facelift
Resultaat
prijs facelift

Of je nu een facelift met of zonder andere ingrepen hebt, er is altijd een andere belangrijke factor om in overweging te nemen. Al deze ingrepen behandelen een of meerdere delen van het probleem van vervroegde veroudering, een losse huid, maar deze ingrepen negeren een heel belangrijk probleem, de huid zelf! De huid verwijderen behandelt de huid niet. Als de huid na de ingreep niet wordt behandeld, dan is het werk maar half gedaan.

De situatie is vergelijkbaar met het herstellen van een auto na een ongeluk, maar men negeert de delen die geschilderd moeten worden. Om er zeker van te zijn dat de onderdelen er beter uitzien dan van tevoren, moet men die delen ook herschilderen.

Hetzelfde geldt voor de huid. Een facelift ondergaan zonder de oppervlakte te vernieuwen is half werk. Als we de huid van het aangezicht liften en de huid daarna niet behandelen, dan zal de patiŽnt enkel de helft van het mogelijke resultaat krijgen. Sommigen zijn tevreden met het halve werk, maar voor de meeste patiŽnten is half werk juist de helft te weinig!

Nieuwe oppervlakte van de huid is een hele oude methode. Het begon met de dermabrasie om littekens van acnť of andere huidletsels te behandelen. Daarna kwamen de chemische peelings in 1960 door dr Baker uit Miami, Florida. Daarna kwam de laser en daarna micro-dermabrasie en opvulling.

De resultaten van een combinatie van beiden, dus een facelift en een nieuwe oppervlakte geven aan de huid, zijn zoveel beter dan enkel een facelift. Daarbij zijn er ook geen aanwijzingen dat een facelift en het herstructureren van de huid na elkaar moeten gedaan worden, tenzij er een goede indicatie bestaat voor het nieuwe oppervlakte geven aan de huid.

Hoewel de huid negen lagen heeft, zijn er enkel 2 belangrijke delen. De dermlaag die de diepe roze laag is van de huid, dit is het deel dat de huid zelf creŽert en de opperhuidlaag die bestaat uit meerdere lagen dode huidcellen. Deze dient om de huid en het lichaam te beschermen van de invloeden van buitenaf.

Het doel van nieuw oppervlakte geven aan de huid is om een gezonde en jonger uitziende huid te promoten. De beste techniek is de chemische peeling. Vandaag bestaat er een chemische peeling voor elk huidtype. Bijna iedereen kan een chemische peeling ondergaan en soms doen we het ook met heel oude en zieke mensen. Dan doen we de peeling maar zonder facelift.

U bent nu misschien verrast. Dit was bedoeld een verslag te zijn over facelift en nu spreekt hij plots over een chemische peeling. De reden is heel eenvoudig. We beschouwen deze twee behandelingen niet langer meer als afzonderlijk. Maar we kunnen stellen dat het geven van een nieuwe huidoppervlakte een belangrijke stap is in de richting van vervroegde veroudering en ook een evenwaardige partner is voor de traditionele facelift. We noemen deze verder facelift +.

We vervolledigen de beide behandelingen in precies 2 weken tijd! Maar de resultaten zijn optimaal vergeleken met een gewone facelift. Een facelift zonder peeling is enkel maar een goede facelift. Maar een facelift + is een uitstekende facelift! Natuurlijk is het duurder en neemt het een beetje meer tijd in beslag om te herstellen maar hetzelfde kan ook gezegd worden na iedere vergelijking bijvoorbeeld tussen een rolls royce en een fiat. Beiden brengen je naar dezelfde plaats, maar niet in dezelfde stijl, luxe en comfort.

Voorbeeld van facelift


Vorige: Wanneer?Volgende: Resultaat
Pagina 5 / 7