Home » Rapporten » Facelift

Alles over facelift

Inhoud

intro
deel 2
Is facelift iets voor mij?
Wanneer?
Peeling: onderdeel van facelift
Resultaat
prijs facelift

De meest gestelde vraag betreffende facelifts is: hoe lang zal het resultaat nu zichtbaar blijven? Het correcte antwoord is : levenslang ! Natuurlijk wordt iedereen ouder maar de verbetering gemaakt door de chirurg zal altijd aanwezig zijn. Altijd stukken beter dan indien de patiŽnt geen facelift zou gehad hebben.

Hoe verzorg ik mijn huid na een facelift? Na de ingreep mag je niet onmiddellijk in contact komen met zonlicht of met bruiningstoestellen. Je moet de delicate nieuwe huid beschermen met vochtinbrengende crŤmes Ďs nachts en met beschermende crŤmes overdag. Na 3 maanden keer je terug voor controle en zal je een afspraak krijgen voor jaarlijkse controle. Al onze patiŽnten komen jaarlijks terug voor een verfrissende peeling. Dit helpt om de resultaten optimaal te houden. Als u er goed uitziet, zien wij er nog beter uit! Uw gezicht is onze beste reclame!

Is het nu beter om te wachten tot men helemaal gerimpeld is alvorens een facelift uit te voeren? Nu weet u wellicht dat het antwoord op de vraag radicaal NEEN is. Wachten zal niet helpen en het kan zelfs pijn doen, omdat het verouderingsproces doorgaat. Men zal zelfs nog grotere correcties nodig hebben. Het is altijd beter om nu een kleine ingreep te ondergaan dan later een grote ingreep.

Doet de facelift pijn? Opvallend is dat het merendeel van onze patiŽnten slechts weinig pijn voelen. Zij vertellen ons dat het ongemak te wijten is aan de zwellingen, de verbanden en de stijfheid van de spieren na de chirurgie.

U moet uw hoofd naar boven tillen terwijl u in bed ligt en nooit je hoofd naar beneden houden onmiddellijk na de ingreep.

Gedurende de ingreep worden de zenuwen naar de huid aangespannen. Doordat ze teruggroeien zal u paraesthesias ondervinden. Dit houdt in: gevoelloos, kietelingen, tintels en afgewisselde sensatie over de huid. Dit is normaal en verdwijnt normaal gezien.

Vorige: Peeling: onderdeel van faceliftVolgende: prijs facelift
Pagina 6 / 7