Home » Rapporten » Liposuctie

Ultieme liposuctie rapport (liposculptuur)

Inhoud

Intro
Liposuctie Technieken
Wie
Liposuctie Tegenwoordig
Liposuctie voor u?
Prijzen

’s Werelds populairste chirurgie: vibro-liposculptuur!

Jaarlijks worden wereldwijd miljoenen vibro-liposculptuurs uitgevoerd. Deze ingreep was revolutionair in de wereld van plastische chirurgie. Het eerste waar velen aan denken wanneer het over plastische chirurgie gaat, is liposuctie of liposculptuur. Bijna iedereen kan zich vibro-liposculptuur veroorloven, het is niet alleen meer weggelegd voor de rijken. Soms krijgen we de indruk dat iedereen al een vibro-liposculptuur achter de rug heeft.

Wekelijks krijgen wij vrouwen over de vloer die liposuctie / liposculptuur overwegen omdat er een belangrijke gebeurtenis in het verschiet ligt, zoals een huwelijk. Dikwijls komen ze bij ons bijvoorbeeld na een bevalling. Veel studenten komen vlak voor de zomervakantie.

Waarom is de vibro-liposculptuur zo populair?

Omdat het werkt! Na de geboorte worden er geen spiercellen, hersencellen en vetcellen meer aangemaakt. Zodra deze cellen dood of verdwenen zijn kunnen geen nieuwe meer aangemaakt worden. Men wordt geboren met een bepaald aantal cellen. Dit betekent dat wanneer de vetcellen weggenomen worden, dan zijn ze voor eens en voor altijd verdwenen.

Wat is nu precies een vibro-liposculptuur?

25 jaar geleden, vond een italiaanse gynaecoloog de vibro-liposculptuur uit. Onmiddellijk ontstond er een razendsnelle verspreiding over Frankrijk en Amerika. De vibro-liposculptuur vandaag is niet meer dezelfde als deze van 20 jaar geleden. Eender welke term men gebruikt: vibro-liposculptuur, lipoplastie, liposculptuur, lipostyling, lipoforming, soft vibro-liposculptuur, ultrasoon, laser of vibro-vibro-liposculptuur, de techniek blijft dezelfde.

De klassieke techniek bestaat erin om gelokaliseerd vet onder de huid weg te nemen door middel van kleine incisies en fijne cannules, met behulp van zuiging.

Volgende: Liposuctie Technieken
Pagina 1 / 6