Home » Rapporten » Liposuctie

Ultieme liposuctie rapport (liposculptuur)

Inhoud

Intro
Liposuctie Technieken
Wie
Liposuctie Tegenwoordig
Liposuctie voor u?
Prijzen

Tegenwoordig wordt liposuctie uitgevoerd met de “natte” techniek. Deze techniek is ontwikkeld door Dr. Jeffry Klein, dermatoloog met praktijk in Newport Beach, California. Het grote verschil tussen de “droge” en de “natte” techniek is het feit dat er voor de vet-afzuiging, vloeistof in de vetmassa wordt ge-injecteerd. Deze vloeistof is een mengeling van “Saline”, anesthesie en adrenaline. Deze vloeistof wordt de “Klein-vloeistof” geheten. Dit mengsel zorgt ervoor dat er minder bloedingen ontstaan en dat de pijn verzacht wordt. Voordien was liposuctie eerder een bloederige aangelegenheid. Tegenwoordig is deze zo goed als bloedvrij.

Bij eender welke soort van vibro-liposculptuur gebruiken de meeste chirurgen dunne “multi-port” canules. Hierdoor worden het bloedverlies en de pijn tot een minimum herleid en verkrijgt men een beter resultaat.

De meeste cannules zijn zo dun dat hechting van de huid niet meer nodig is.

Na de ingreep dient u een speciale elastische panty te dragen. Hierdoor wordt het bloeden tegengegaan, versnelt het genezingsproces en het ondersteunt de huid.
Deze panty draagt u dag en nacht gedurende 8 dagen, nadien 3 weken enkel overdag, naargelang de conditie van uw huid.

De genezing na liposuctie gaat vrij snel. De wondjes zijn dicht na 3 dagen. Zwellingen en blauwe plekken verdwijnen na 3 weken. De behandelde zone kan echter tot 6 maand tijd nodig hebben om terug in model te komen.

De voorbereidingen voor liposuctie zijn eenvoudig. Net zoals bij elke andere ingreep is het best dat u een douche neemt en uw haren wast voordat u bij ons komt. Draag warme, comfortabele, loszittende kleding en platte schoenen. De avond voor de ingreep neemt u de voorgeschreven dosis Arnica Montana 1000K.

Na de ingreep zal de “Klein” vloeistof lekken, dit gedurende ongeveer 24 uren. Dit is geen bloeding! De vloeistof is gekleurd door bloed. Maar het is toch aangeraden om wat extra handdoeken te voorzien.

De dag na de ingreep moet u zich nog wat rustig houden. Dit betekent niet dat u de hele dag in bed moet blijven. U moet bewegen! Door binnenshuis rond te wandelen zal het herstel versneld worden en worden aldus moeilijkheden vermeden. U verandert uw houding best elke 15 minuten.

De tweede dag na de ingreep kan u een kleine wandeling buitenshuis maken. Doch: niet overdrijven!

De derde dag na de ingreep mag u douchen met panty aan. Zorg er wel voor dat de natte compressen verwijderd worden en vervangen worden door verse droge compressen.

Meestal dient er geen andere verzorging in acht genomen te worden na liposuctie. Wanneer u echter een zware ingreep achter de rug heeft, dan kunt u enkele sessies lymphedrainage nemen. U kan dit doen bij een huidtherapeut bij u in de buurt, 3 dagen na de ingreep.

1 week na de ingreep mag u een dieet beginnen en lichte oefeningen. Start met de helft van uw oefenprogramma welke u uitvoerde voor de ingreep. Probeer nog niet om de Mount Everest te beklimmen!

Om u te helpen kunnen wij u wat voedingsadviezen meegeven.

Wanneer u een vibro-liposculptuur bij ons laat uitvoeren, dan garanderen wij u dat het probleem van de Lipodysmorphia voor eens en voor altijd zal opgelost zijn. Voorwaarde is dat u niet boven uw gewicht van voor de ingreep gaat. Dit lijkt ons zeer eenvoudig.

3 maand na de ingreep komt u langs voor na-controle. Dit is belangrijk want op dat moment kunt u de “nieuwe ik” vergelijken met de oude aan de hand van uw foto’s. Bekijk maar eens de foto’s hieronder.

foto voor na resultaat liposuctie vibroliposculptuur Voor & Na foto voor na resultaat liposuctie vibroliposculptuur
Vorige: WieVolgende: Liposuctie voor u?
Pagina 4 / 6