Home » Rapporten » Liposuctie

Ultieme liposuctie rapport (liposculptuur)

Inhoud

Intro
Liposuctie Technieken
Wie
Liposuctie Tegenwoordig
Liposuctie voor u?
Prijzen

Wat kan liposuctie voor u betekenen?
Liposuctie kan ervoor zorgen dat het opgestapelde vet voor eens en voor altijd verdwijnt. Vibro-liposculptuur kan uw hongergevoel verminderen. Vibro-liposculptuur kan u een beter zelfbeeld bezorgen. Vibro-liposculptuur kan er u beter laten uitzien, met of zonder kleren.

Wat kan vibro-liposculptuur niet doen voor u?
Liposuctie wordt onderhuids uitgevoerd. Dat betekent dat uw huid er niet anders zal gaan uitzien. Jongere huid ziet er altijd strakker en elastischer uit. Wanneer we ouder worden verandert onze huid en wordt ze minder elastisch.

Elke huid is min of meer elastisch. Zelfs bij personen van 72 jaar. Toch is het zo: hoe jonger de huid, hoe beter de resultaten na vibro-liposculptuur. Dat is één van de redenen waarom u niet hoeft te wachten om een ingreep te laten uitvoeren. Feit is dat het onmogelijk is om Lipodysmorphia te behandelen met een dieet en/of oefeningen. Slechts extreme bodybuilding kan daar iets aan verhelpen, maar toch zijn er bodybuilders en danseressen die dagelijks uren oefenen die toch nog last hebben van lokale vetophopingen.

Uw chirurg kan u onmogelijk vertellen welke elasticiteit uw huid heeft. Zijn taak is om het vet op een gelijkmatige manier weg te halen en om u het best mogelijke esthetische resultaat te bezorgen, zonder schade toe te brengen aan zowel u als uw huid. Hoe jonger u bent, hoe beter het resultaat.

De beste garantie om een uitstekend resultaat te verkrijgen is om een chirurg te hebben die ervaren is. Al onze chirurgen hebben meer dan 3.000 ingrepen uitgevoerd.

Soms kan een vibro-liposculptuur gecombineerd worden met een andere esthetische ingreep. Dit kan u kosten besparen. Praat steeds met uw chirurg over eventuele andere esthetische problemen.

Een vibro-liposculptuur zal u niet veranderen. Het verbetert uw silhouet. U zal niet populairder worden, nieuwe vrienden maken of gelukkiger zijn. U, en alleen U, kunt dit !

Vorige: Liposuctie TegenwoordigVolgende: Prijzen
Pagina 5 / 6