Over ons
Home
Referenties
Garanties
Onze ingrepen
Prijslijst
Uw afspraak
E-consult

Eerste consultatie

De eerste consultatie is van groot belang in de aanloop naar een esthetische ingreep.

Eerst en vooral moet bepaald worden of u de geschikte kandidaat bent voor de behandeling die u wenst. Daarmee bedoelen we of u fysiek, mentaal en emotioneel klaar bent voor een dergelijke ingreep.

Alle leden van European Beauty Clinic hebben veel ervaring op dit vlak.

De enige chirurgie die gekozen wordt door de patient zelf is de esthetische chirurgie. Elke andere chirurgie wordt opgelegd door een behandelend arts omdat u ziek bent en u, als patient, hebt weinig inspraak.

Bij esthetische chirurgie is het net andersom. U bent degene die bepaalt welke chirurg u wenst en u bepaalt zelf het moment en de plaats van de ingreep.

Niettegenstaande zijn niet alle personen de juiste kandidaat voor een esthetische ingreep. Uw consulterende arts zal u uitleggen welke de mogelijkheden zijn voor uw persoonlijk probleem. Daarom is het noodzakelijk om eerst een consultatie vast te leggen vooraleer u overgaat tot een beslissing.

Het volgende wat moet vastgelegd worden is de prijs en de tijd die u nodig zal hebben om te herstellen. Zolang u niet voldoende geinformeerd bent, kunt u geen definitieve beslissing nemen.

Voor deze service rekenen wij slechts 30 euro. Wij beseffen ook wel dat er anderen zijn die deze service gratis aanbieden, maar daar staan wij niet achter. Voor niets gaat de zon op. Wanneer u een gratis consultatie krijgt, wees er dan maar zeker van dat de prijs van deze consultatie verrekend wordt in de prijs van de ingreep van een andere patient.

Wij zijn van het principe dat iedere kandidaat voor zichzelf moet betalen.

De tijd van de consulterende arts is ook kostbaar en onze chirurgen verdienen enkel geld wanneer ze ingrepen uitvoeren. Wij verdienen niets aan hetgeen u betaalt voor de consultatie. De prijs van de consultatie dekt de kosten die hieraan verbonden zijn.

Onze tarieven zijn zo competitief dat u eigenlijk geld zal uitsparen wanneer u een ingreep bij ons laat uitvoeren. Wij verspillen liever niet uw en onze tijd aan patienten die niet echt geïnteresseerd zijn in esthetische chirurgie.

Daarom vragen wij een kleine maar eerlijke bijdrage voor deze service.

 

 
Dossiers
De geheimen onthuld !
Alles over borstvergroting
Alles over facelifts
Alles over liposuctie
 
 
Tarieven
1e Consultatie
 
Bil-implantaten
Borstcorrectie mannen
Borstlift
Borstvergroting
Borstverkleining
Botox
Buikwandcorrectie
Facelift
Kinvergroting
Liposuctie
Littekencorrectie
Lipvergroting
Neuscorrectie
Ooglidcorrectie
Oorcorrectie
Penisverlenging
Rimpelbehandeling
Schaamlipverkleining
Tepelcorrectie
©2004 European Beauty Clinic