Onze referenties

Wat maakt European Beauty Clinic zo verschillend van de anderen ?

Wij zijn een groep van onafhankelijke esthetische chirurgen die dezelfde filosofie nastreven: de persoonlijke noden van de patient hebben voorrang! Wij behandelen een patient zoals iemand van onze eigen familie. Voordat wij een ingreep uitvoeren stellen wij ons de vraag : “Wat indien dit mijn moeder, vrouw of dochter was, wat zou ik willen doen voor haar?”. Wij zijn zo succesvol omdat wij het juiste antwoord op deze vraag kennen.

Vroeger was esthetische chirurgie iets wat enkel weggelegd was voor de rijken. Na de oorlog kwamen er meer en meer chirurgen bij. De europese economie maakte een spectaculaire vooruitgang. Meer en meer patienten konden aldus beroep doen op deze chirurgie.

Jammer genoeg waren universitaire klinieken afhankelijk van de staat en van de kerk. Zij besteedden liever geen geld en onderzoek aan het domein van de esthetische chirurgie. Voor een onafhankelijke chirurg was het economisch niet haalbaar om zich van de nodige infrastructuur te voorzien zonder de hulp van deze instituten.

Daarbij kwam ook nog dat het wettelijk verboden was om als chirurg publiciteit te maken.

Privéklinieken die eigendom waren van grote investeerders schoten als paddestoelen uit de grond om aan de eisen van de patienten te voldoen. Deze klinieken hebben grote budgetten en sommigen spenderen maandelijks wel tot 45.000 euro aan publiciteit. Weinig chirurgen die zich dit kunnen veroorloven !

Na verloop van tijd werden er grote vooruitgangen geboekt op het gebied van medicatie, techniek en uitrusting zodat het voor de chirurgen mogelijk werd om degelijke esthetisch chirurgie uit te voeren, zonder de hulp van grote klinieken of investeringen van de staat.

Onze patienten zijn niet ziek! Gelukkig wordt esthetische chirurgie ambulant uitgevoerd.

Dankzij de komst van het Internet is het zowel voor de patient als voor de chirurg mogelijk om op een economisch verantwoorde manier met mekaar te communiceren. Het is waarschijnlijk zo dat u op onze site bent terechtgekomen via een vriend, via een zoekmachine of via een krantenartikel.

Door gebruik te maken van het Internet krijgt de individuele chirurg bijna evenveel macht als de grote klinieken. Wij kunnen onze lage prijzen behouden aangezien wij geen overtollig personeel en grote advertenties dienen te betalen.

Door deze strategie kwam European Beauty Clinic tot stand. Ons doel is om u betaalbare esthetische chirurgie van de beste kwaliteit aan te bieden.

Al onze chirurgen zijn gelicentieerd en verzekerd in één of meerdere landen van de Europese Unie. Ze genieten ook van een goede status binnen de algemene chirurgie, Plastische en Reconstructieve chirurgie, Gelaatschirurgie en Esthetische chirurgie.

Aangezien het in vele landen verboden is om als dokter en chirurg publiciteit te voeren, kunnen wij de namen van onze chirurgen niet vrijgeven op deze website. Tijdens een eerste consultatie zal u meegedeeld worden welke chirurg uw ingreep zal uitvoeren.


 naar boven